ییب
آشپزیانواع پیتزادستور آشپزیفست فود

طرز تهیه پیتزا مکزیکی حرفه ای و خوش طعم در منزل و فوت و فن هایی که باید بدانید

پیتزا مکزیکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و تند است و جزء فست فودهای فرنگی به شمار می رود. در طرز تهیه پیتزا مکزیکی از نان تورتیلا و گوشت چرخ کرده استفاده می شود و این نوع پیتزا به صورت دو لایه پخته می شود و دارای طعمی مطبوع و بی نظیر است.

برای پخت پیتزا روش های مختلفی نظیر پیتزا گوشت و قارچ و پیتزا پپرونی و پیتزا مخلوط وجود دارد و اگر شما به پخت این غذای لذیذ علاقه مند هستید بهتر است برای ایجاد تنوع از این روش ها استفاده نمایید.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • پیاز خرد شده بزرگ : ۱ عدد
  • گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
  • سیر خرد شده : دو حبه
  • پودر فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری
  • پودر زیره : ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک و ادویه : به مقدار لازم
  • فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • نان تورتیلا : ۴ عدد
  • سس سالسا : نصف فنجان
  • پنیر موزارلا : دو فنجان
  • پیازچه خرد شده : دو عدد
  • گوجه گیلاسی : ۸ عدد
  • پوره لوبیا : به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا مکزیکی در منزل

برای پخت پیتزا مکزیکی ابتدا فر را روش نمایید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود سپس کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و روی سطح کاغذ روغنی را با کمک مقداری روغن چرب نمایید.
در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا مکزیکی درون تابه ای بزرگ مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید سپس سیر و پیاز خرد شده را درون تابه بریزید و تفت دهید و گوشت چرخ کرده را به مخلوط مواد بیفزایید و آن را تفت دهید تا رنگ گوشت تیره و به خوبی سرخ شود. پودر زیره و پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه و ادویه را به مخلوط گوشتی بیفزایید و مواد را هم بزنید تا به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.

سرخ کردن گوشت کرده
۲ عدد نان تورتیلا در کف سینی قرار دهید و روی نان را با کمک پوره لوبیا بپوشانید سپس ۱/۲ مخلوط گوشتی را روی پوره لوبیا بریزید و یک لایه نان دیگر روی مخلوط گوشتی قرار دهید.

پیتزا مکزیکی خوش طعم

سینی فر را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده سینی را از درون فر بیرون آورید و روی تورتیلا سس سالسا بریزید و پنیر پیتزا و گوجه گیلاسی خرد شده و پیازچه را هم روی پیتزا بریزید.

دستور تهیه پیتزا مکزیکی

دوباره پیتزا را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیر آن ذوب شود و بعد از مدت زمان ذکر شده پیتزا را از درون فر بیرون آورید و اجازه دهید تا مقداری خنک شود سپس آن را برش بزنید.

طرز تهیه پیتزا مکزیکی

نکات طلایی برای پخت بهتر پیتزا مکزیکی

  1. در دستور پخت پیتزا مکزیکی به جای استفاده از نان تورتیلا می توانید از نان پیتزا استفاده نمایید.
  2. برای تزیین پیتزا مکزیکی می توانید از زیتون و پیازچه خرد شده استفاده نمایید.
  3. در تهیه پیتزا مکزیکی می توانید از فلفل دلمه ای نیز استفاده کنید.
  4. برای تهیه پوره لوبیا ابتدا لوبیا را به مدت ۲۴ ساعت خیس کنید سپس لوبیا را بپزید تا نرم شود و آن را درون مخلوط کن بریزید و اجازه دهید تا لوبیا له شود.

پیتزا مکزیکی بی نظیر و خوشمزه

همانطور که مشاهده کردید طرز تهیه پیتزا مکزیکی با دستور پخت سایر پیتزا ها متفاوت است و شما می توانید این پیتزا را به راحتی در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

منبع : آرگا


لینک منبع

0
ییی
بب

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن