ییب
آشپزیآشپزی ماه رمضان ( سحر و افطار )دستور آشپزیغذای گیاهی

طرز تهیه ته چین لوبیا سبز

برای درست کردن ته چین لوبیا سبز ابتدا لوبیا سبز را شسته و بعد خرد می کنیم .لوبیا سیز را به همراه پیاز تفت می دهیم .سپس سینه مرغ و زرشک و ادویه های لازم را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم .سپس برنج را آبکش کرده و با تخم مرغ و ماست مخلوط می کنیم .یک لایه برنج را در ظرف ریخته مایع آماده شده را وسط آن میریزیم . سپس لایه دیگر برنج را میریزیم .سپس روی حرارت می گذاریم تا پخته شود . برای دانستن طرز تهیه ته چین لوبیا سبز با پرشین وی همراه باشید.

طرز تهیه ته چین لوبیا سبز برای افطار

• تعداد: ۴ نفر

• زمان تهیه: ۱۰ دقیقه

• زمان پخت: ۱۵ دقیقه

• خوراک: ایرانی

مواد لازم

• ۳ لیوان برنج

• ۳۰۰ گرم سینه مرغ پخته

• ۴ عدد تخم‌مرغ

• یک لیوان ماست کم‌چرب

• ۱٫۵ لیوان لوبیا سبز

• یک لیوان مرزه و ترخون

• یک عدد پیاز متوسط

• ۳ قاشق غذاخوری
روغن کانولا

• یک لیوان زرشک

• زعفران دم‌کرده

• نمک، فلفل سیاه و زردچوبه

مراحل و طرز تهیه ته چین لوبیا سبز

۱٫ لوبیا سبز را بشویید،
خشک و سپس خرد کنید.

۲٫ در تابه متوسطی، پیاز را در دو قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شوند.
سپس لوبیا سبز را اضافه کنید.

۳٫ سینه‌های مرغ پخته شده را ریش‌ریش کنید و به تابه بیفزایید.
دو دقیقه تفت دهید.
سپس زرشک را بیفزایید و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.
در این مرحله نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید.
چند دقیقه هم بزنید و سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

ته چین لوبیا سبز

۴٫ یک قابلمه متوسط را تا نیمه از آب پرکنید و روی شعله زیاد بگذارید تا بجوشد.
برنج را که از دو ساعت پیش خیس کرده اید، درون اب جوش بریزید.
پس از اینکه کمی نرم شد، آن را آبکش کنید.

۵٫ برنج را درون کاسه بزرگی بریزید.
ماست، تخم‌مرغ و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.

۶٫ یک تابه بزرگ و نچسب که در هم داشته باشد انتخاب کنید.
یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و نصف برنج را اضافه کنید.
سپس مایه گوشت و لوبیا را پهن کنید و دوباره بقیه برنج را بیفزایید.
سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود.

۷٫ می‌توانید این غذا را هم در فر هم تهیه کنید.
در فر باید با کاغذ آلومینیوم روی غذا را بپوشانید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید.
در ضمن، ظرف غذا با کف فر فاصله داشته باشد و از حرارت دوطرفه استفاده نشود.

۸٫ برای خوش‌طعم‌تر شدن ته‌چین به آن کمی گلاب اضافه کنید تا عطر منحصر به‌ فردی پیدا کند.

بیشتر بدانید لوبیا سبز و خواص آن

لوبیا سبز به دلیل داشتن ویتامین K، ‌ برای ساختن استخوان هایی قوی بسیار مهم است. ویتامین K1، پروتئین استئوکلسین(پروتئینی مهم و غیر کلاژنی در استخوان) را فعال می ‌سازد. این پروتئین مولکول های کلسیم را در استخوان نگه می ‌دارد بنابراین بدون ویتامین K1، میزان استئوکلسین نیز کافی نمی ‌باشد و پروسه معدنی شدن استخوان دچار نقص و تخریب می‌ گردد.

لوبیا سبز برای بیماران قلبی مبتلا به دیابت و بیمارانی که دچار گرفتگی عروق هستند، مفید است. لوبیا سبز منبع غنی از ویتامین A(از نوع بتاکاروتن) و همچنین ویتامین C، می ‌باشد. این دو ماده مغذی،‌ آنتی اکسیدان هایی مهم هستند که به کاهش رادیکال های آزاد موجود در بدن کمک می ‌کنند.

برترین ها , تبیان


لینک منبع

0
ییی
بب

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن